Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3637 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
Kalba, znajdz sobie kogos w swoim wieku i sobie gadajcie. Bo jak widze problemy doroslych cie przerastaja, nie dziwi mnie fakt ze nie potrafisz zrozumiec o co nam chodzilo, wiec najlepiej to ty nie zabieraj głosu w sprawach o ktorych ni emasz bladego pojecia. Jak pozyjesz jeszcze z 10 lat dłuzej, to zrozumiesz pewne rzeczy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(ankaper)
Wiking
Jesteś po prostu niegrzeczna. Nie wiem czy jesteś w stanie kogoś urazic.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Akurat wszystko zrozumialam. Napisalam tej osobie, ze jesli lubi ryzyko to moze przyjezdzac. Nie wiem czy to was zabolalo czy druga czesc postu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Fiona66 napisał:
retier1 napisał:
Fiona66 napisał:
Kalba napisał:
Widze, ze paniska sie oburzyly.

Chodzilo mi o sposob wyrazania swoich pogladow. Wiekszosc z was nie potrafi odpowiedziec prosto: "nie ma szans!". Rozumiem, ze co chwile powstaja takie tematy, ale dlaczego widzac tytul w stylu "szukam pracy" nie ignorujecie go, tylko musicie wejsc i udawac glupiomądrych tymi swoimi tekstami?!

Paniska sie nie oburzyly Paniska sie usmialy, bo jak sie ktos chce osmieszyc, to dlaczego Paniska sie nie maja usmiac po pachy

W kwestii wyrazania pogladow, to Boze uchowaj, by Paniska braly z Ciebie wzor "jak dyplomatol....tfu! ...dyplomatycznie i kurturarnie wyrazac swoje poglady"

PS, radze Ci to samo, to co doradzila Giovi

Fiona,daj sobie na luz Samo zdjęcie Kalby mówi: no i co,co mi zrobicie niech sobie poszumi,takie jej prawo

A niech ci bedzie
Daje sobie na luz
Wywierasz pozytywny wplyw na moje decyzje. Koziorozec, czy cus ?

Bare baran,jak bum cyk,cyk
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
retier1 napisał:
Fiona66 napisał:
retier1 napisał:
Fiona66 napisał:
Kalba napisał:
Widze, ze paniska sie oburzyly.

Chodzilo mi o sposob wyrazania swoich pogladow. Wiekszosc z was nie potrafi odpowiedziec prosto: "nie ma szans!". Rozumiem, ze co chwile powstaja takie tematy, ale dlaczego widzac tytul w stylu "szukam pracy" nie ignorujecie go, tylko musicie wejsc i udawac glupiomądrych tymi swoimi tekstami?!

Paniska sie nie oburzyly Paniska sie usmialy, bo jak sie ktos chce osmieszyc, to dlaczego Paniska sie nie maja usmiac po pachy

W kwestii wyrazania pogladow, to Boze uchowaj, by Paniska braly z Ciebie wzor "jak dyplomatol....tfu! ...dyplomatycznie i kurturarnie wyrazac swoje poglady"

PS, radze Ci to samo, to co doradzila Giovi

Fiona,daj sobie na luz Samo zdjęcie Kalby mówi: no i co,co mi zrobicie niech sobie poszumi,takie jej prawo

A niech ci bedzie
Daje sobie na luz
Wywierasz pozytywny wplyw na moje decyzje. Koziorozec, czy cus ?

Bare baran,jak bum cyk,cyk

Nie moze byc
Ot i na stare lata przyjdzie mi zmienic poglady
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Fiona66 napisał:

Nie moze byc
Ot i na stare lata przyjdzie mi zmienic poglady [/quote]

.....................matko jedyna,to ty już taka stara z kim ja się zadaje I jak tu coś napisać,masakra
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
retier1 napisał:
Fiona66 napisał:

Nie moze byc

.....................matko jedyna,to ty już taka stara z kim ja się zadaje I jak tu coś napisać,masakra [/quote]

mlodzieniaszek sie odezwal

retier, dosc tych hulanek i swawoli w tym watku ! bo nas jakas kolba (kalba?) znowu pouczy zesmy sie zesrali w temacie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Fiona66 napisał:
retier1 napisał:
Fiona66 napisał:

Nie moze byc

.....................matko jedyna,to ty już taka stara z kim ja się zadaje I jak tu coś napisać,masakra

mlodzieniaszek sie odezwal

retier, dosc tych hulanek i swawoli w tym watku ! bo nas jakas kolba (kalba?) znowu pouczy zesmy sie zesrali w temacie [/quote]

Cóż,mnie tam łajno nie straszne,ale co racja to racja niech inni się produkują
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
Hilton napisał:
Kalba, znajdz sobie kogos w swoim wieku i sobie gadajcie. Bo jak widze problemy doroslych cie przerastaja, nie dziwi mnie fakt ze nie potrafisz zrozumiec o co nam chodzilo, wiec najlepiej to ty nie zabieraj głosu w sprawach o ktorych ni emasz bladego pojecia. Jak pozyjesz jeszcze z 10 lat dłuzej, to zrozumiesz pewne rzeczy.

Hilton, nie wiek, ale merytoryka niech bedzie tutaj forumowym wyznacznikiem i tylko do tego proponuję sie odnieśc. A to właśnie natchnęło mnie do pewnego spostrzeżenia...

Gdyż...jeżeli stali bywalcy forum (w odczuciu niektórych, nie używając eufemizmów - "posrani" użytkownicy) silą sie na pomoc i trzeźwe przedstawienie realiów, są odbierani w kategoriach agresorów, to ja juz nie wiem o co chodzi...Może o to, żeby głaskac po głowce i przygotowac "kopiuj - wklej", tak , jak zaproponowała Fionna, czy nie reagowac, tak, jak proponuje Andy?

Ja sie właśnie teraz próbuje postawic w sytuacji osoby, która chce coś zmienic w swoim życiu. Pomysł zawsze rozpala uczucie podniecenia. Człowiek, w swojej naturze puszcza wodze fantazji, roi sobie w swojej głowie daleko idące plany, w których juz praktycznie odcina kupony od tego co było tylko pomyślunkiem i nagle dochodzi do smutnej życiowej konfrontacji, o której "Towarzystwo Forumowe" przypomina. Okazuje sie, że to nieładnie!

NIEŁADNIE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
W tym akurat przypadku wiek tez ma znaczenie, bo jakie doswiadczenie zyciowe moze miec dwudziestoletnia dziewvczyna? Ile razy ona w zyciu podejmowala decyzje o przeprowadzce do innego kraju? Ile razy martwiła sie i bała o przyszłosć? Ile razy drżala o własne dzieci i o ich byt?
To jest ogromna róznica liczyc na siebie, a liczyc na rodziców, na to ze jak sie cos złego przytrafi, to oni pomogą. Jak sie jest dorosłym, to trzeba liczyc na siebie.
Nie mnie oceniac postępowanie czy myslenie Fruzi - głownej zainteresowanej, lecz fakty mwia same za siebie. Do tego trzeba dodac jeszcze odrobine szczescia. Jedni je mają inni nie. Ale najwazniejszy jest "łeb na karku".
A co do podniecenia pomysłami i zmianami - trzeba mierzyc siły na zamiary. Ryzyko tez popieram, ale do pewnego stopnia, nie sztuką jest przehrac w kasynie majątek zycia, tylko po to, aby inni o nas mówili.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok